مشهد تا پایان سال جاری به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود | پنج همت اعتبار جدید برای تکمیل پروژه مشهد از نظر رئیس سازمان بورس، وضعیت امروز بورس متعادل است! خاموشی‌های ۴ ساعته چه زمانی تمام می‌شود؟ ۷۴۴ میلیارد تومان سود به حساب بیش از یک میلیون سهام‌دار واریز شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) شهرک‌های صنعتی، ذی‌نفع جدید درآمد‌های مالیاتی | استانداری در تحمیل حق «ترانزیت برق» به صنایع مداخله می‌کند آغاز پیش‌فروش سایپا از امروز (یکشنبه، ۱۶ شهریور ۱۴۰۴) + لینک ثبت نام رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران: دهک‌بندی نادرست وزارت کار باعث حذف یارانه کارگران شده است مدنی‌زاده: سرمایه‌گذاری و سود آن در مناطق آزاد ارزی می‌شود پایان یارانه قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴| نبرد دلار ۱۰۲ هزار تومانی فردا به کجا می‌رسد؟ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ | سکه امامی به ۹۳ میلیون تومان نزدیک شد بازگشت BMW به چین با خودروی تمام‌برقی انتقاد شدید وزارت صمت از قطع برق صنایع| حرف وزارت نیرو را قبول نداریم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) سهم ۳ درصدی خراسان رضوی از درآمد شرکت‌های دولتی به کجا رسید؟ (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | افت اندک قیمت‌ها قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | تیگو ۷ پرمیوم بیش از ۲.۵ میلیارد تومان ۱۰۲ خدمت بانکی از مالیات ارزش افزوده معاف شد | هزینه‌های مشتریان صفر می‌شود؟ سکه پیش فروش بخریم؟ بورس مثبت باقی ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد افزایش یافت (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) + جدول سبقت تورم قیمت مرغ در بازار مشهد از دیگر کالا‌های اساسی (۱۵ شهریور۱۴۰۴) صف طولانی متقاضیان وام ازدواج در خراسان رضوی به ۶۰ هزار نفر رسید سقف وام خرد افزایش یافت | سقف وام قرض الحسنه، ۵۰۰ میلیون تومان خراسان رضوی در انتظار ۱۹ هزار تن مرغ گوشتی جدید قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | نرخ دلار رشد کرد ۱۰ درصد نیاز کشور به روغن از تولید داخل تامین می‌شود دلار امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) شروع هفتگی نرخ طلا در مشهد با افزایش قیمت (۱۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یارانه یک ماه گذشته نانوایی‌ها واریز شد | احتمال افزایش قیمت نان در آینده‌ای نزدیک

  • کد خبر: ۳۳۴۵۱۹
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
  • ۷
یارانه یک ماه گذشته نانوایی‌ها واریز شد | احتمال افزایش قیمت نان در آینده‌ای نزدیک
رئیس اتحادیه نانوایان مشهد با اشاره به عقب‌ماندگی قیمت نان نسبت‌به تورم و هزینه‌های تولید در چند سال اخیر، گفت: پیشنهاد افزایش قیمت نان به تهران داده شده است و منتظر پاسخ آن‌ها هستیم.

علی‌اکبر کوه‌پیکر با اشاره به جلسه شب گذشته (۳ خرداد ۱۴۰۴) جمعی از نانوایان مشهدی با مسئولان در رابطه با مشکلات اخیر صنف نانوایان، به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: تا پایان این جلسه، تمام کمک‌هزینه‌ها و یارانه‌ای که در یک ماه گذشته به حساب نانوایی‌ها واریز نشده بود، به حساب آنان واریز شد.

رئیس اتحادیه نانوایان مشهد با اشاره به اصلاح قیمت نان با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و تورم اظهار کرد: مقرر شد تا در مدت دو تا سه روز آینده موضوع افزایش یا به‌روزرسانی قیمت نان از تهران بررسی شود و پاسخ نهایی را دریافت کنیم.

وی با اشاره به عقب‌ماندگی قیمت نان نسبت‌به تورم در چند سال گذشته، افزود: این عقب‌ماندگی قیمتی منجر به تعطیلی بسیاری از نانوایی‌ها و تبدیل نانوایی‌های سنتی به صنعتی شده است. از طرفی، مردم نیز میل بیشتری به نان‌های سنتی مانند نان سنگک، بربری و تافتون دارند تا نان‌های صنعتی؛ بنابراین بخشی از این هزینه را نیز باید مردم پرداخت کنند تا شاهد تعطیلی نانوایی‌های سنتی نباشیم.

کوه‌پیکر ادامه داد: یارانه نانی که به نانوایی‌ها داده می‌شود، تنها هزینه ۱۵ درصد از خروجی نانوایی‌ها را تأمین می‌کند. مابقی هزینه‌ها را که با تورم نیز همراه است، نانوایی‌ها باید به صورت آزاد از بازار تهیه کنند. از طرف دیگر، علاوه بر افزایش حامل‌های انرژی، بیمه کارگران نیز ۳۵۰ درصد افزایش یافته است. خروجی نانوایی‌ها نیز تک‌محصولی است؛ بنابراین این هزینه‌ها باید از قیمت نهایی نان تأمین شود.

وی در پاسخ به این سؤال که پیشنهاد صنف نانوایان برای افزایش قیمت نان به منظور جبران هزینه‌های تولید چقدر است، گفت: پیشنهاد ما برای اصلاح قیمت نان بین ۸۰ تا ۱۴۰ درصد بوده، اما بستگی دارد که تهران تا چه میزان از این عدد پیشنهادی را بپذیرد.

رئیس اتحادیه نانوایان مشهد درخصوص تأمین آرد نانوایی‌ها که مشکل اخیر برخی از نانوایی‌ها بود، اظهار کرد: این موضوع نیز قول حل آن داده شد. در واقع مشکل تأمین آرد به دلیل عدم واریز یارانه نان از سوی دولت به حساب نانوایی‌ها بود.

وی ادامه داد: پرداخت‌نشدن یارانه نان به حساب نانوایی‌ها منجر به کاهش میزان آرد نانوایی‌ها و شلوغی آن‌ها شده بود. بسیاری از کارگران هم از نانوایی‌ها خارج شده بودند و به مشاغل دیگر روی آورده بودند. اگر اصلاح نرخ انجام شود، قطعاً مشکلات حل می‌شود و فعالیت نانوایی‌ها نیز به روال عادی باز خواهد گشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
0
1
مقداری دولت بیمه کاهش دهد ۳۵۰درصد یعنی چی نان آخرین پناه مردم است تامین اجتماعی سی سال پول گرفتی یک نفر بازنشسته نداشتی پولها کجاست
سهراب محمدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
0
0
دولت ریسی یه کار کرد شرکت نانینو وارد حوز آرد نان کرد شغل نانوایی را نابود نانینو شرکت مافیای فریب دولت ومجلس تیه سه سال عامل گرانی نان وهزینه نانوایان را ۲۰۰برابر کرده طرف دیگر اقتصاد نانوایان را به صفر رسانده
بیچاره
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
1
1
مردم با نان خودشون سیر میکردند اونم گرون کردید شما دم از مستعضف میزدید این بود خدا رحمت کن امام خمینی رو فرمود کاری نکنید این پا برهنه ها اوردنتون جلوتون وایسن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
0
1
فقط در این عکس سبوس نان میبینم در نانوایی ها که میخریم نمیریزن .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
0
1
هشدار نان گران نکنین،
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
0
0
ای مردم نان خرج ومخارج زیادی دارد که مردم از آن بی اطلاع هستند نمک دوهزارتومانی شده صد هزارتومان خمیر مایه هفتاد هزارتومانی شده دومیلیون تومان بیمه کارگری شده چهارمیلیون وپانصد هزارتومان حق کار گر شده هفتصد هشتصد هزارتومان آیا با ۶ کیسه آرد نانینو وهرقرص نان ۵۰۰تومانی تو .بیا وارائه هم ازت نمی گیرم ،غروب ها هر روز پول کار گران پرداخت کن ،
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
0
0
باسلام نانوایان لواش کارت اشناهاشون جم می کنند به دون که نان بخرن می کشن حر روز بعد اون ارد سهمیه را می فروشن روزی ۶۰ تا کارت می کشد بدون نان تا بگه پختم زیاد هست سهمیه زید بگیر بفروشد این همون دوزدی هست خواهشن رسیدگی شود
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->